FANDOM


Daisy Adventures

Име: Дейзи Оук

Години: Не известни

Роден град: Град Палет

Регион: Канто

Семейство: Гари Оук(брат), Професор Оук(дядо), Блу(братовчед)


Покемони:

Чанси
Клефери